Youtube


    ONLINE

    3:31
    автор | дата 18.05.2009
    • 5415096
    • 34103
    • 1046
    Проголосовало пользователей: 35149
    SAYKOJI - ONLINE more videos: http://goo.gl/IylZSu Directed by Ferry Yuniardo Videoklip ONLINE versi TV! Hehehehe... Lumayan buat upgrade versi home made..!!! DAFTAR RBT: Telkomsel Ketik: RING ON 2210567, kirim ke 1212 (tarif 9,000/bulan) Ketik: RING ON 2210571, kirim ke 1212 (tarif 3,000/minggu) Indosat Ketik: SET ONLINE, kirim ke 808 (tarif 7,000/bulan) Ketik: MG ONLINE, kirim ke 808 (tarif 3,000/minggu) XL Ketik: ONLINE, kirim ke 1818 (tarif 7,000/bulan) Esia Ketik: RING 2210567, kirim ke 888 (tarif 9,000/bulan) Ketik: RING 2210567 MINGGU, kirim ke 888 (tarif 3,000/minggu) Flexi Ketik: RING ON 2210567, kirim ke 1212 (tarif 8,000/bulan) chorus: siang malam ku selalu menatap layar terpaku untuk on line on line on line on line jari dan keyboard beradu pasang earphone dengar lagu aku on line online on line on line verse 1: tidur telat bangun pagi pagi nyalain komputer online lagi bukan mau ngetik kerjaan e-mail tugas diserahkan tapi malah buka facebook padahal face masih ngantuk beler kayak orang mabuk pala naik turun ngangguk-ngangguk sambil ngedownload empitri colok i pod usb kiri ngecekin postingan forum apa ada balesannye? belum biar belum sikat gigi belum mandi tapi kalo belum on line paling anti liat friendster myspace, youtube me and him, everybody you too cerse 2: nah udah mandi siap berangkat langsung cabut takut terlambat tak lupa flash disk gantung di leher malah lupa sepatu jadi nyeker flashdisk isinya bokep atau lagu kalau ada kerjaanpun gue ragu kalo emang berani coba pada ngaku cek isi foldernya satu satu di kantor online pakai proxy walau diblok server bisa dilolosi namanya udah ketagihan internet produktifitaspun kepepet jam kerja malah chatting ym ngobrol online sama si ehehem atasan lewat langsung klik data pura pura kerja di depan mata bridge: makan siangpun aku cari sinyal wifi mengapa ku kecanduan oh why why kadang terasa bagai tak berdaya ingin ku berubah.. eh ada e-mail dah dulu ya verse 3: cek e-mail spam semua email benerannya cuma dua yang satu email lama yang satu forwardan yang sama ngarep komentar buka friendster loading, gue tinggal beser pas balik ngecek komputer kok lagi maintenance server ya udah download lagu bajakan gratis gak pake ragu saykoji satu album setengah jam bisa rampung sore sore bosen hambar ide nakal cari cari gambar download video dengan sabar ketahuan pacar digampar
    ЕЩЁ
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 15.01.2019
    This is a fun comparison between three unique weapons from GTA 5. They are Up-N-Atomizer, Flare Gun and Stun Gun. Up-N-Atomizer was released as part of ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 10.04.2018
    New remix Ian Burlak 4 Mario Joy. Video online with expensive tuned cars and unique models. ❌ SUBSCRIBE: http://bit.ly/SUBSCRIBE-JHapsRec ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 09.05.2017
    Россия 24 - это новости 24 часа в прямом эфире. Подпишись на канал: https://www.youtube.com/c/russia24tv?sub_confirmation=1 Официальный...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 03.10.2009
    Brad Paisley's official music video for 'Online'. Click to listen to Brad Paisley on Spotify: http://smarturl.it/BPaisleySpot?IQid=BradPOnl As featured on The ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 12.02.2015
    Ini lirik nya si saykoji - online... kalo jelek SORRY aj.. bikinan sendiri :)
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 15.01.2019
    Currently, this video can not be watched. ↓New live↓ https://www.youtube.com/watch?v=DSGyEsJ17cI Please Subscribe Cafe Music BGM channel ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 26.03.2018
    Welcome to our Progressive House & Trance Music live stream! Our live radio will provide you the soundtrack of your day-to-day activities. More music on ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 21.12.2018
    Download Dragon City for FREE! https://dragoncity.onelink.me/3213014026/b04f28ce Support the fundraiser: https://dragoncity.socialpoint.tv/xpertthief ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 10.11.2017
    INSCREVA-SE NO CANAL E ATIVE O SININHO PRA RECEBER AS NOTIFICAÇÕES DEIXE SEU LIKE E COMPARTILHE.
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 10.08.2013
    iTunes: http://bit.ly/16okXrV ▻ GooglePlay: http://bit.ly/16AFebU ▻▻Hol dir den DURCHGEHEND ONLINE PULLI bei http://www.lochishop.de MAKING OF: ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 25.05.2018
    INSTAGRAM // PORKMODZ LINK GARA 1 http://rsg.ms/e9c3849 LINK GARA 2 http://rsg.ms/30af4ac.
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 18.01.2019
    Support the stream By DONATING to J STONE: https://streamlabs.com/jstonegaming ***Support the stream By DONATING to J STONE: ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 04.01.2019
    SUBMIT ANY GAME CLIPS HERE: https://goo.gl/forms/kOkOSvv2OiuREEUw1 OR contact using e mail: onespotgaming@gmail.com Previous #thuglife ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 12.01.2019
    Making a kid SCREAM on the mic because I copied all of his favorite cars in GTA online! Please leave a like and Subscribe with notifications on. New vid on ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 26.05.2016
    When Talking Tom gets addicted to a social media app there's more than just free milkshakes at stake. Season 2 is coming soon! In the meantime, download all ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 11.05.2018
    EP "Vågor & Fåglar" OUT NOW! Spotify: https://bl-tv.lnk.to/AdenxAsme-SpotifyID Apple Music: https://bl-tv.lnk.to/AdenxAsme-AppleMusicID Kicka på för att få ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 01.09.2017
    THUMBS UP FOR MORE BACK TO SCHOOL VIDEOS!! My last video!➜ http://bit.ly/2wYIvcp Subscribe For More Videos!➜ http://bit.ly/1LzaRI0 ♡ OPEN THIS ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 06.11.2018
    Part 2 https://youtu.be/8RNbUj9HVe8 Next Episode https://youtu.be/v6bEwnuBOfQ *Download 4Fun Get RS 50 Paytm Now* http://4funindia.com/u/8164096 ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 30.06.2017
    WAtch #MRMajnuLive Exclusively On NTV - https://www.youtube.com/watch?v=_WwKtZUX16A NTV Live | NTV Telugu Live | NTV Telugu News LIVE #NTVLive ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 13.08.2018
    INSTAGRAM // PORKMODZ LINK GARA 1 http://rsg.ms/825f23d LINK GARA 2 http://rsg.ms/34a7e72.
    • СКАЧАТЬ
    SUSCRIBETE http://goo.gl/2r4Uvr GTA V Online a tope! os gusta el nuevo video de GTA 5 online? :) ▻ DANIREPSHOP! https://danirepshop.com/ ▻ MI ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 25.09.2017
    실시간 온라인 전용 아이돌 채널 [All The Kpop] 입니다. Youtube Exclusive LIVE KPOP IDOL CHANNEL [All The Kpop] #주간아이돌 #쇼챔피언 #커튼톡 ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 03.01.2019
    How To Fill Indian Air Force Group X Online Form 2019 | Group Y Online Form Kaise Bhare 2018 IAF Entry 2019 Air Force Vacancy Group X & Y Apply Online ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 05.05.2015
    Plants vs Zombies 2 Online New 3D Animation Trailer Please Subscribe! ▻http://goo.gl/8lMZBc VISIT US: http://www.ToonFirst.com FOLLOW US: ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 21.09.2015
    Iscriviti: http://bit.ly/SubtoDegs ▻Pagina Facebook: https://www.facebook.com/xDegsta Rapina finale in banca :) (re-upload) ▻Magliette: ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 15.01.2019
    GTA 5 Online - NEW UPDATE! FREE Items, RARE Vehicle Released, Money Bonuses & MORE! (GTA 5 DLC) ▻Cheap GTA 5 Shark Cards & More Games: ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 29.08.2018
    Абонирайте се за нашия канал: https://goo.gl/JHFz5q iTunes: https://apple.co/2MCiIyQ Spotify: https://spoti.fi/2MGtXq6 Deezer: https://bit.ly/2NJBr8m Follow ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 26.01.2008
    Now you can sing along without leaving your house :]
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 16.01.2019
    Welcome to *NEW* GOD MODE GLITCH TO BECOME IMMORTAL in Red Dead Online! Headless Glitch & Funny Moments RDR2! Gameplay Guide! My Socials: ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 11.09.2016
    Download Full Song From iTunes - https://itunes.apple.com/album/online-single/id1018312967 Subscribe Official Channel - http://goo.gl/6HLLiV Facebook ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 29.11.2018
    Visit http://burrow.com/dude for $75 off your purchase. Get 3 months of wireless for $20 by going to http://mintmobile.com/dude. Go to http://tipsyelves.com and ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 13.01.2019
    SUBMIT ANY GAME CLIPS HERE: https://goo.gl/forms/kOkOSvv2OiuREEUw1 OR contact using e mail: onespotgaming@gmail.com Previous #thuglife ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 11.01.2019
    Red Dead Online Stealing The Train From Train Robbery RDR2 Merch - http://xpertthief.com Instagram - https://instagram.com/kevinlasean Twitter ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 15.08.2017
    برنامه های تلویزیون فارسی، هر روز از ساعت ٧ تا ٩ صبح به وقت ایران (۲:۳۰ تا ۴:۳۰ به وقت گرینیچ) به طور مستقیم...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 15.01.2019
    Welcome to THIS SECRET METHOD WILL MAKE YOU $1000 FAST in Red Dead Online! Easy Money Tips & Locations in RDR2! Gameplay Guide! My Socials: ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 15.01.2019
    Tricking kids into thinking I stole their entire GTA 5 bank account with mods in GTA online! New vid on Friday. Buy my merch here ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 13.01.2019
    Welcome to *NEW* SECRET UNLIMITED FISH LOCATION TO MAKE FAST MONEY in Red Dead Online! Best GLITCH Tips RDR2! Gameplay Guide!
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 08.01.2019
    Welcome to *NEW* UNLIMITED FISH SPAWN GLITCH in Red Dead Online! Fast MONEY & Exploit Location RDR2! Gamplay Guide! Money Tips! My Socials: ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 17.01.2019
    A woman who ran an online peer support group for women with PTSD and depression claims a former member has been stalking and harassing her since ...
    • СКАЧАТЬ
    Популярные тэги
      Сейчас смотрят
      Пользователи