Youtube


  OXYGEN Pjesa 1 Besa Gaxherri 14.04.2018

  HD
  1:26:5
  автор | дата 14.04.2018
  • 29453
  • 77
  • 23
  Проголосовало пользователей: 100
  E ftuar: Besa Gaxherri www.oxygenshow.com
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 29.03.2018
  Publisher: OnAir Media http://smarturl.it/OnAirMusic NATËN - Besa Gaxherri & Hekuran Krasniqi 28.03.2018 Follow RTK: Facebook: http://smarturl.it/RTKfb WEB: ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 18.04.2018
  OXYGEN "Bulevardi i ëndrrës së thyer" - Hetem Ramadan http://www.oxygenshow.com/ https://www.facebook.com/BesimDinaOFF...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 31.03.2018
  Oxygen Pjesa 3 - Kuizi 31.03.2018 http://www.oxygenshow.com/ https://www.facebook.com/BesimDinaOFF... https://www.facebook.com/oxygenshowof...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 01.11.2016
  Gazetarja Shqipe Berisha në ndërrimin e profesioneve këtë javë ju sjell deputeten e LDK-së, Besa Gaxherri.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 08.04.2018
  Oxygen Pjesa 3 - Kuizi 07.04.2018.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 11.04.2018
  E ftuar: Besa Gaxherri KUIZ: Eriona Kollqaku, Labëri Nishori, Shpat Gashi dhe Artan Jaka www.oxygenshow.com.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 12.05.2018
  OXYGEN Pjesa 2 - Kuizi 12.05.2018 KUIZ: Dardana Fetahu, Fortesa Raifi, Granit Haliti dhe Adem Gashi http://www.oxygenshow.com/ ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 31.03.2018
  http://oxygenshow.com/
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 14.04.2018
  KUIZ: Eriona Kollqaku, Labëri Nishori, Shpat Gashi dhe Artan Jaka www.oxygenshow.com.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 01.11.2018
  Fjala e deputetes Besa Gaxherri në debatin për votimin e rezolutës për moslejimin e presidentit Hashim Thaçi për të vazhduar dialogun me Serbinë.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 21.04.2018
  KUIZ: Fjolla Bekteshi, Rreze Çitaku, Agon Hashani dhe Arbërim Sinani.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 05.05.2018
  OXYGEN Pjesa 1 - Edi Furra 05.05.2018 www.oxygenshow.com.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 21.01.2018
  https://www.facebook.com/pages/1-Kafe-Me-Labin/216113715120497 #1kafemelabin.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 27.10.2018
  OXYGEN Pjesa 2 - Kuizi 27.10.2018 KUIZ: Ministria e Tregtisë dhe Industrisë http://www.oxygenpress.info https://www.facebook.com/BesimDinaOFFICIAL ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 04.04.2018
  I ftuar: Hetem Ramadani KUIZ: Ujeza Ademi, Melos Kelmendi, Zojë Selimi, Visar Zeqiri www.oxygenshow.com.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 31.03.2018
  OXYGEN - Limaj kërkon falje publikisht http://www.oxygenshow.com/ https://www.facebook.com/BesimDinaOFFICIAL/ ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 27.06.2018
  Tribuna Channel.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 21.01.2018
  https://www.facebook.com/pages/1-Kafe-Me-Labin/216113715120497 #1kafemelabin.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 21.04.2018
  OXYGEN Pjesa 1 - Visar Ymeri 21.04.2018 http://www.oxygenshow.com/ https://www.facebook.com/BesimDinaOFFICIAL ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 05.02.2018
  Facebook : Universal Products. Subscribe Channel: Universal Products.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 25.04.2018
  E ftuar: Albena Reshitaj KUIZ: Wikipedianët Ismet Azizi, Leon Hajdari, Arbër Rama dhe Rilind Asllani.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 26.05.2018
  OXYGEN Pjesa 1 - Medina Surdulli 26.05.2018 E ftuar: Medina Surdulli KUIZ: Basri Oruqaj, Qendrim Ajazaj, Milaim Oruqaj dhe Ekrem Bislimaj ...
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 31.03.2018
  Oxygen Pjesa 2 - Kuizi 31.03.2018 http://www.oxygenshow.com/ https://www.facebook.com/BesimDinaOFFICIAL https://www.facebook.com/oxygenshowofficial ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 28.04.2018
  E ftuar: Albena Reshitaj www.oxygenshow.com.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 14.04.2018
  KUIZ: Eriona Kollqaku, Labëri Nishori, Shpat Gashi dhe Artan Jaka www.oxygenshow.com.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 08.04.2018
  Oxygen Pjesa 1 - Hetem Ramadani 07.04.2018 http://www.oxygenshow.com/ https://www.facebook.com/BesimDinaOFFICIAL ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 12.05.2018
  OXYGEN Pjesa 1 - Nysret Muqiqi 12.05.2018 http://www.oxygenshow.com/ https://www.facebook.com/BesimDinaOFFICIAL ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 18.04.2018
  OXYGEN BAND - " Ku vate moti" www.oxygenshow.com.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 18.04.2018
  OXYGEN "Bulevardi i ëndrrës së thyer" - Besa Gaxherri http://www.oxygenshow.com/ https://www.facebook.com/BesimDinaOFF...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 26.03.2018
  http://www.oxygenshow.com/
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 19.05.2018
  OXYGEN Pjesa 1 - Afrim Muqiqi 19.05.2018 I ftuar: Afrim Muqiqi http://www.oxygenshow.com/ https://www.facebook.com/BesimDinaOFFICIAL ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 31.03.2018
  OXYGEN - Edhe një 'AKTAKUZË' për Fatmir Limajn http://www.oxygenshow.com/ https://www.facebook.com/BesimDinaOFFICIAL/ ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 18.04.2018
  Oxygen Hard Talk - Besa Gaxherri http://www.oxygenshow.com/ https://www.facebook.com/BesimDinaOFF... https://www.facebook.com/oxygenshowof...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 13.05.2018
  Oxygen "Bulevardi i ëndrrës së thyer" - Nysret Muqiqi http://www.oxygenshow.com/ https://www.facebook.com/BesimDinaOFFICIAL ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 26.01.2017
  Web: http://periskopi.com Facebook: https://www.facebook.com/periskopi Instagram: https://www.instagram.com/periskopi.
  • СКАЧАТЬ
  Популярные тэги
   Сейчас смотрят
   Пользователи