Youtube


  Oxygen Pjesa 1 Fatmir Limaj 31.03.2018

  HD
  59:33
  автор | дата 31.03.2018
  • 136438
  • 322
  • 73
  Проголосовало пользователей: 395
  http://oxygenshow.com/
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 19.10.2007
  Fatmir Limaj.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 05.05.2018
  OXYGEN Pjesa 1 - Edi Furra 05.05.2018 www.oxygenshow.com.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 31.03.2018
  OXYGEN - Limaj kërkon falje publikisht http://www.oxygenshow.com/ https://www.facebook.com/BesimDinaOFFICIAL/ ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 03.02.2017
  https://www.facebook.com/emisionilemza/ Tribuna Channel.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 03.06.2018
  OXYGEN Pjesa 1 - Prof. Dr. Jahja Koka 02.06.2018 I ftuar: Prof. Dr. Jahja Koka http://www.oxygenshow.com/ https://www.facebook.com/BesimDinaOFFICIAL ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 08.04.2018
  Oxygen Pjesa 1 - Hetem Ramadani 07.04.2018 http://www.oxygenshow.com/ https://www.facebook.com/BesimDinaOFFICIAL ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 12.05.2018
  OXYGEN Pjesa 1 - Nysret Muqiqi 12.05.2018 http://www.oxygenshow.com/ https://www.facebook.com/BesimDinaOFFICIAL ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 31.07.2018
  SUBSCRIBE MY CHANNEL! - © NEWS OFFICIAL.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 28.03.2018
  I ftuar: Fatmir Limaj KUIZ: Blerta Kelmendi, Shkurta Januzi, Mërgim Teplani dhe Liridon Miftari http://www.oxygenshow.com/
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 31.03.2018
  OXYGEN - Edhe një 'AKTAKUZË' për Fatmir Limajn http://www.oxygenshow.com/ https://www.facebook.com/BesimDinaOFFICIAL/ ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 09.06.2018
  OXYGEN Pjesa 1 - Mahmut Ferati 09.06.2018 I ftuar: Mahmut Ferati http://www.oxygenshow.com/ https://www.facebook.com/BesimDinaOFFICIAL ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 31.03.2018
  OXYGEN - Fatmir Limaj - Besim Dinës: Mos fol palidhje http://www.oxygenshow.com/ https://www.facebook.com/BesimDinaOFFICIAL/ ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 15.07.2018
  044/134-838.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 05.11.2012
  Rrfor , Hashim Thaqi - Fatmir Limaj 2008 Faceboook: https://www.facebook.com/valamala.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 14.04.2018
  E ftuar: Besa Gaxherri www.oxygenshow.com.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 23.06.2018
  OXYGEN Pjesa 1 -Shyhrete Behluli 23.06.2018 E ftuar: Shyhrete Behluli http://www.oxygenshow.com/ https://www.facebook.com/BesimDinaOFFICIAL ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 11.02.2018
  Facebook: https://www.facebook.com/pages/1-Kafe-Me-Labin/216113715120497 Instagram: @1kafemelabin #1kafemelabin.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 28.04.2018
  E ftuar: Albena Reshitaj www.oxygenshow.com.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 11.02.2018
  Facebook: https://www.facebook.com/pages/1-Kafe-Me-Labin/216113715120497 Instagram: @1kafemelabin #1kafemelabin.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 30.06.2018
  OXYGEN Pjesa 2 - Kuizi 30.06.2018 KUIZ: Agon Hasani, Aurona Sekiraqa, Gresa Avdiu dhe Edit Tahiri http://www.oxygenshow.com/ ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 23.06.2018
  OXYGEN Pjesa 2 - Kuizi 23.06.2018 KUIZ: Labeat Matoshi, Elitë Bardhi, Etnik Ibrahimi, Falkona Hasani http://www.oxygenshow.com/ ...
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 16.06.2018
  OXYGEN Pjesa 1 - Agron Dalipaj 16.06.2018 I ftuar: Agron Dalipaj http://www.oxygenshow.com/ https://www.facebook.com/BesimDinaOFFICIAL ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 26.05.2018
  OXYGEN Pjesa 1 - Medina Surdulli 26.05.2018 E ftuar: Medina Surdulli KUIZ: Basri Oruqaj, Qendrim Ajazaj, Milaim Oruqaj dhe Ekrem Bislimaj ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 30.06.2018
  OXYGEN Pjesa 1 - Besnik Berisha 30.06.2018 I ftuar: Besnik Berisha http://www.oxygenshow.com/ https://www.facebook.com/BesimDinaOFFICIAL ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 31.03.2018
  Oxygen Pjesa 2 - Kuizi 31.03.2018 http://www.oxygenshow.com/ https://www.facebook.com/BesimDinaOFFICIAL https://www.facebook.com/oxygenshowofficial ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 31.03.2018
  Oxygen Pjesa 3 - Kuizi 31.03.2018 http://www.oxygenshow.com/ https://www.facebook.com/BesimDinaOFF... https://www.facebook.com/oxygenshowof...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 31.03.2018
  Limaj tregon si e shpëtoi Hashim Thaçin dhe nëse do e bënte prapë http://www.oxygenshow.com/ https://www.facebook.com/BesimDinaOFFICIAL/ ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 21.04.2018
  KUIZ: Fjolla Bekteshi, Rreze Çitaku, Agon Hashani dhe Arbërim Sinani.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 31.03.2018
  Zëvendëskryeministri i Kosovës dhe kryetari Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj është treguar i ashpër ndaj kërcënimeve të presidentit të Turqisë. Limaj ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 04.01.2018
  Limaj viziton Akademinë, ka një kërkesë nga ky institucion.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 19.05.2018
  OXYGEN Pjesa 1 - Afrim Muqiqi 19.05.2018 I ftuar: Afrim Muqiqi http://www.oxygenshow.com/ https://www.facebook.com/BesimDinaOFFICIAL ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 24.08.2018
  Publisher: OnAir Media http://smarturl.it/OnAirMusic SPECIALE - INTERVISTË - FATMIR LIMAJ 24.08.2018 Follow RTK: Facebook: http://smarturl.it/RTKfb WEB: ...
  • СКАЧАТЬ
  Популярные тэги
   Сейчас смотрят
   Пользователи