Youtube


  Radiotelevision 21 [ Official Channel ]

  1:22:25
  автор | дата 03.08.2017
  • 5
  • 0
  • 0
  RTV21-Radio and Television 21 is a radio and TV broadcaster operating in Kosovo since 1998. The radio broadcasting started in 1998, while TV broadcasting . 21 Grade - Blerina dhe Petrit Blerina 27.07.2017. Ne studio: Fatmir Limaj. Andreas, nje zviceran qe jeton ne Kosove - FOL SHQIP - RTV 21 - 28.07.2017. Lajmet 28.07.2017.
  ЕЩЁ
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  21 Live News 22.10.2015.
  • СКАЧАТЬ
  21 Grade - BimBimma & Ergen "NR" 28.07.2017.
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  Ne studio: Jashar Durmishi - Biciklist rtv21.tv.
  • СКАЧАТЬ
  Pergatitjet per koncertin e Dua Lipes ne Prishtine rtv21.tv.
  • СКАЧАТЬ
  Ne studio: Visar Haxhifazliu - udhëheqëse I projektit "Muzika: një urë në mes popujve. Shkollat e muzikës për paqe 2018", rtv21.tv.
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  Ne studio: Dr. Basri Lenjani, specialist i mjekësisë emergjente rtv21.tv.
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  Në studio: Diana Sejdiu Shala, autore e librit Arbresha Vuthaj Bekaj, edukatore, Milihate Haziri Krasniqi, nënë rtv21.tv.
  • СКАЧАТЬ
  Популярные тэги
   Сейчас смотрят
   Пользователи