Youtube


  Oxygen pjesa 2 genta ismajli 18.03.2017

  HD
  29:34
  автор | дата 18.03.2017
  • 106073
  • 199
  • 47
  Проголосовало пользователей: 246
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 28.04.2018
  KUIZ: Wikipedianët - Ismet Azizi, Leon Hajdari, Arbër Rama dhe Rilind Asllani www.oxygenshow.com.
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 05.05.2018
  OXYGEN Pjesa 1 - Edi Furra 05.05.2018 www.oxygenshow.com.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 26.05.2018
  OXYGEN Pjesa 2 - Kuizi 26.05.2018 E ftuar: Medina Surdulli KUIZ: Basri Oruqaj, Qendrim Ajazaj, Milaim Oruqaj dhe Ekrem Bislimaj ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 08.02.2018
  Moderatore: Luana Vjollca Kapitenë: Ed Manushi & Gent Hazizi Të ftuar: Genta Ismajli, Butrint Imeri, Bujar Qamili, Anxhela Peristeri, Rosela Gjylbegu, Mateus ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 31.03.2018
  Oxygen Pjesa 2 - Kuizi 31.03.2018 http://www.oxygenshow.com/ https://www.facebook.com/BesimDinaOFFICIAL https://www.facebook.com/oxygenshowofficial ...
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 09.06.2018
  OXYGEN Pjesa 2 - Kuizi 09.06.2018 KUIZ: Fatlum Agushi, Xhezide Selimi, Arton Bunjaku dhe Rinor Selimi http://www.oxygenshow.com/ ...
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 21.04.2018
  OXYGEN Pjesa 1 - Visar Ymeri 21.04.2018 http://www.oxygenshow.com/ https://www.facebook.com/BesimDinaOFFICIAL ...
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 05.05.2018
  KUIZ: Enita Jusufi, Adnan Ramadani, Lirim Xhimi dhe Shqiperon Xhema Kandidatët e interesuar për kuiz në grup duhet t'i dërgojnë 4 CV-të së bashku me ...
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 26.03.2018
  http://www.oxygenshow.com/
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 25.03.2018
  Genta ismajli me Nënën e saj @1KafeMeLabin ☕ Photo: @AlbiCocajPhotography #1KafeMeLabin #1KL #LabinotGashi #LabinotSGashi #KTV #KohaVision ...
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 25.03.2018
  Facebook: https://www.facebook.com/1KafeMeLabi Instagram: @1kafemelabin Genta ismajli & Dj Black @1KafeMeLabin ☕ Photo: @AlbiCocajPhotography ...
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 25.03.2018
  Facebook: https://www.facebook.com/1KafeMeLabi Instagram: @1kafemelabin #1kafemelabin #1KafeMeLabin #1KL #LabinotGashi #LabinotSGashi #KTV ...
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 08.04.2018
  Oxygen Pjesa 1 - Hetem Ramadani 07.04.2018 http://www.oxygenshow.com/ https://www.facebook.com/BesimDinaOFFICIAL ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 15.03.2017
  E ftuar: Genta Ismajli KUIZ: Maniakë të Rap & Hip Hop - Magbule Musliu, Gentianë Bajrami, Kosovare Hasani, Milot Osmani, Shpresim Musliu dhe Arbër ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 14.04.2018
  KUIZ: Eriona Kollqaku, Labëri Nishori, Shpat Gashi dhe Artan Jaka www.oxygenshow.com.
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 12.05.2018
  OXYGEN Pjesa 1 - Nysret Muqiqi 12.05.2018 http://www.oxygenshow.com/ https://www.facebook.com/BesimDinaOFFICIAL ...
  • СКАЧАТЬ
  Популярные тэги
   Сейчас смотрят
   Пользователи